Aangekomen in Port Elizabeth

×

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /data/sites/web/pixowebbe/subsites/leenzuidafrika.pixoweb.be/includes/menu.inc).
11/02/2018

door Leen Vdw

Hallo allemaal, hier mijn eerste bericht vanuit Zuid-Afrika !

Vrijdag was het dan eindelijk zover, de start van ons avontuur.

Onze familie voor de komende 3 maanden

Gepakt en gezakt stonden Lola en ik klaar op de luchthaven. Na een uitgebreid afscheid konden we het vliegtuig opstappen, om 24 uur later voet op Zuid-Afrikaanse bodem te zetten. 

Afscheid op de luchthaven

In de luchthaven van Port Elizabeth stonden Maritha (onze gastmama) en haar zoon Arno ons op te wachten. Het zijn super lieve mensen die ons meteen met alles wouden helpen. Eens thuis stonden de andere studenten (Ine, Freya en Emmelien) klaar om ons te verwelkomen. Zij waren de dag ervoor reeds toegekomen.

Niet enkel de studenten, maar ook de familie van ons gastgezin gaf ons een warm welkom. Het was de verjaardag van Maritha en de hele familie was uitgenodigd. Samen met de familie schoven we mee aan tafel om er een waar feest van te maken. We leerden zo de familie kennen en voelden ons meteen een deel van de familie.

Na de vermoeiende reis deed het deugd om in ons bedje te kruipen. We slapen met 5 studenten in één kamer, een gezellige bende bij elkaar! Het beloven hier drie zalige maanden te worden. 

Vandaag is het echt genieten van het heerlijke weer, de zon schijnt en het is hier lekker warm! 

Vanavond gaan we iets gaan eten zodat we helemaal klaar zijn om morgen voor de eerste keer naar onze stageschool te gaan. Dit gaat spannend worden maar ik kijk er enorm naar uit!

 

Groetjes Leen xx